Mijn werkwijze

Luisteren naar uw ideeën en wensen is de basis van elk succesvol ontwerp en advies.

We starten dan ook met een oriënterend gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Ik kom bij u thuis of op het werk, om de ruimte waarvoor u een interieuradvies wilt ontvangen, te bekijken. Uiteraard is dit intakegesprek kosteloos.

Haarscherp luister ik naar wat u wilt bereiken, wat uw smaak is, wat de randvoorwaarden zijn en wat de functie is van de ruimtes. Wilt u (een deel van) het bouwproces uitbesteden, dan kan dat ook gerealiseerd worden. Het bewaken van de planning, het doen van de inkoop en het coördineren van de juiste plaatsing, ik ontzorg graag het project.

Bij ieder aspect van een interieurontwerp kan ik assisteren. Aan u de keus waarvoor u ondersteuning wenst. Natuurlijk ontvangt u altijd een gedetailleerde offerte vooraf.

Na goedkeuring van de offerte begint het ontwerpproces. In nauw overleg worden uw wensen vertaald naar praktische ontwerpen. Deze eerste concepten gaan we vervolgens verfijnen tot een origineel, definitief ontwerp. Nadat u dit ontwerp heeft goedgekeurd wordt de eindpresentatie aangeleverd.

Door de unieke combinatie van kleuren, materialen, verlichting en een slimme indeling ontstaat een prettige en stijlvolle sfeer om in te wonen of werken.

Laat uw interieur opvallen door mijn advies, dat fris, eigentijds én betaalbaar is!
Afhankelijk van uw wensen en budget kan mijn interieuradvies uit vier fases bestaan, of een gedeelte daarvan.
Fase 1

Op locatie hebben we overleg over:
• uw wensen (functionaliteit, uitstraling, materiaalgebruik, milieu)
• randvoorwaarden (technische aspecten, brandveiligheid)
• maatvoering

peggy-wenting-bouwbegeleiding-5
Fase 2

Presentatie van moodboard en plattegrond met kleuren-, materiaal-en verlichtingsplan.

Fase 3

Definitief plan, inclusief: een visualisatie, plattegrond, kleuren- en materialenplan, verlichtingsplan en een helder kostenoverzicht.

Fase 4

Begeleiding van het project tot na de oplevering.