Interieuradviezen

Inrichtingsadvies

Ik kom bij u thuis of op het werk, om de ruimte waarvoor u een advies wilt ontvangen, te bekijken. Met slimme oplossingen, eventueel gecombineerd met eigen meubelstukken, creëert u een persoonlijke stijl.

Bouwbegeleiding

Wilt u (een deel van) het bouwproces uitbesteden, dan kan dat gerealiseerd worden. Het bewaken van de planning, het doen van de inkoop en het coördineren van de juiste plaatsing: u hebt er geen omkijken meer naar.

Materiaal-, styling- en meubeladvies

Aansprekende en originele materialen, accessoires en meubelen die uw interieur de gewenste uitstraling geven en vervolmaken. Zodat u een prettige, sfeervolle ruimte creëert om in te werken of te ontspannen.

Kleuradvies

Het startpunt van mijn kleuradvies zijn uw wensen. Kleurrijk of neutraal: een kleine nuance maakt vaak een groot verschil.

U ontvangt 100% kleurechte kleurstalen (op A4- of A5-formaat), zodat u de geadviseerde kleuren goed kunt beoordelen, bij daglicht en bij kunstlicht en in de uiteindelijke ruimte.

Verlichtingsplan

Leest u veel, wilt u juist ontspannen of kunstwerken aanlichten? Een goed lichtplan is een combinatie van diverse soorten verlichting. Direct of indirect, sfeervol of functioneel. Dit wordt verwerkt in een plattegrond, zodat een elektricien de lichtaansluitingen hierop kan baseren.

Collectie

Een professioneel advies omvat een uitgebreide collectie! In het stalenlab in Doetinchem raakt u geïnspireerd door de stoffen, kleurnuances en materialen. Samen kijken we aan de hand van uw definitieve ontwerp naar de mogelijkheden die de collecties bieden. Elk merk heeft zijn eigen signatuur, van ingetogen tot uitbundig en van kleurrijk tot neutralere tinten. Waar ook uw voorkeur naar uitgaat, u vindt uw smaak ongetwijfeld terug in de ruime collectie.

Raamdecoratie – ontzorgen

Perfect en zo efficiënt mogelijk uw gordijnen en raamdecoratie laten plaatsen? Als service worden de benodigde artikelen ingemeten en geplaatst. Zo heeft u er geen omkijken naar!

Inkoopvoordeel

Door jarenlange samenwerking met toonaangevende fabrikanten en gerenommeerde leveranciers bent u altijd verzekerd van de juiste toepassing, de nieuwste trends en scherpe tarieven. Voor One to Sit meubelen, Ressource verf en Copahome raamdecoratie is Peggy Wenting officieel verkooppunt.