Wie is Peggy

Eigen signatuur

Sinds 2006 werk ik aan interieurontwerpen voor bedrijven en particulieren. Na het volgen van de opleidingen Projectarchitectuur, Binnenhuisarchitectuur en Interieurstyling bij Linnartz heb ik met veel enthousiasme ontwerpprojecten in binnen- en buitenland uitgevoerd. Samen met de klant tot een origineel ontwerp met eigen signatuur komen, daar ligt mijn passie!

Inspiratiebronnen

Waar ik ook ben, overal is er voeding voor nieuwe, creatieve ideeën. Mijn grootste bron van inspiratie vind ik in de natuur en op de internationale interieurbeurzen in Europa. Daar bruist het van de ideeën en trends op het gebied van design.

Ik vind het leuk en uitdagend om altijd iets nieuws of origineels te bedenken. Zodat ú zich goed voelt en blij bent met de uitstraling die uw interieur of werkplek krijgt.

 

wie-is-peggy-wenting